2009. március 4., szerda

Bolond szerda 3.

Bár a múlt héten kimaradt, íme az újabb szerda esti összeállításunk. Ezen a héten Flash-es oldalakat gyűjtöttem a javából.


Book of Numbers

Ezt a könyvet kinyitva elénk tárul a szerző bomlott, pszichedelikus, dadaista elméje. Minden oldalon egy kb. 15-20 másodperces animációt találtok, amik között a könyv jobb és bal alsó sarkán található szamárfüllel tudtok ugrálni. Ehhez a lelkiállapothoz talán leginkább a Goa trance illik. (Akinek megtetszett a stílus, szóljon: "I've got a worm in my head!" :-D )

Virtual Buble Wrap
Átlátszó, műanyag csomagolóanyag, levegővel teli kis gömböcskékkel. Ha egyszer a kezedbe kerül, nem tudod abbahagyni. Csak pukkasztgatsz, pukkasztgatsz, amíg az összes kis gömböcskéje lapos nem lesz. Egy agyament gyerek kitalálta, hogy csináljuk egy virtuálisat is. Katt ide.

Ennél már csak a hasonló elven működő tűzőgépek a jobbak: VirtualStapler.com

Design center

És végül egy gyöngyszem az elfuserált felfújható játékok közül. Naagyon jó, bár megnézném hogy ki az aki örömmel fújja! :-D



A legértelmetlenebb honlapok
Három fantasztikus dalt halgathattok meg a következő oldalakon. Ne keressetek sok olvasnivalót, bár mindkét honlapon megtalálható a dalok szövege is! Hangerőt fel! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése