2009. október 25., vasárnap

Szombat este Laciék

Tegnap egy nagyon kellemes közös estében volt részünk Laciék. Timi és Laci hazalátogatott Pestről, és meghívták a csipet csapatot vendégségbe. Hatan jöttünk össze, sajnos Szilvi és Kata nem tudtak csatlakozni hozzánk.

Pogácsázgatós és csipegetős "bemelegítő" beszélgetés után a nap egyik fénypontja Erzsike néni fenséges hortobágyi húsos palacsintája volt, párolt rizzsel és francia salátával körítve.

A vacsora után jóllakva leültünk játszani egy kicsit. Először Timi ajánlására egy barchoba-jellegű játékot játszottunk: mindenki homlokára egy öntapadós lap került, rajta egy élő vagy kitalált személy / szereplő / állat nevével. Mindenkinek ki kellett találnia hogy most "ő kicsoda" éppen. A játék hasonlít arra a szituációra amikor az amnéziás ember próbál rájönni, hogy ki is ő valójában. Volt bizony nagy közös nevetés amikor Pallli alias "Michael Jackson" megkérdezte hogy ő most fehér vagy fekete, vagy amikor "Szalacsi Sanyi bácsi" megkérdezte hogy ő bizony iszákos ember-e.

Imi alias Besenyő Pista bácsi


Ezután az amerikai Fives Up dominót próbáltuk ki. Az első próbálkozás jól sikerült. Mindenki maximális koncentráció közepette számolgatta, melyik dominót is rakja ha rá kerül a sor.

Pallli koncentrál

Egészen este tízig tartott az összejövetel, ahol én személy szerint nagyon jól éreztem magam. Köszönet még egyszer Lacinak és Timinek a szervezésért, és Erzsike néninek a fantasztikusan finom vacsoráért.

1 megjegyzés:

  1. Először is szertném megköszönni Sanyi barátomnak az összefoglalót, de legfőképp Lacinak és családjának mondanék köszönetet, hogy a helyszínt és a valóban ínycsikandozó finomságokat biztosították!
    Ez a délután bennem/bennünk is nagyon kellemes élményeket hagyott, mivel szokás szerint jó volt a társaság, a programok, no meg az ételek is. :)
    Hajrá lányok/fiúk, novemberben találkozunk újra!!!

    VálaszTörlés