Hozzávalók (4 személyre)
- Omlett
- 100 g liszt
- késhegynyi sütőpor
- 15 ml tej
- 3 tojás
- Töltelék
- fél fej brokkoli
- 2 db paradicsom
- 1 piros húsú paprika
- 5-6 szem friss gomba
- 4 ek olaj
- kevés piros paprika, bors, só
- bazsalikom, kakukkfű
- tetejére: kevés reszelt sajt
Elkészítése
- Összekeverjük a lisztet a sütőporral, a tejjel és a tojással és pihenni hagyjuk a masszát. A brokkolit sós vízben öt percig főzzük, majd leszűrjük. Felkockázzuk a paprikát, cikkekre vágjuk a paradicsomot, és megpucoljuk majd felszeleteljük a gombát.
- Serpenyőben felhevítjük az olajat, beletesszük először a gombát, majd néhány perc múlva a többi zöldséget. Kb. nyolc percig pároljuk, sóval, borssal és paprikával ízesítjük, a zöld-fűszereket csak a legvégén tesszük bele. Levesszük a tűzről és hűlni hagyjuk a tölteléket.
- Elővesszük a palacsintasütőt és a tésztából négy darab omlettet sütünk.
- Az omlettet megtöltjük a zöldséggel, tölcsér formára hajtogatjuk és megszórjuk sajttal. Grillsütőben néhány percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése