2010. február 7., vasárnap

Catan szombat

Egy hét késéssel, de végre volt annyi időm hogy átválogassam a múlt heti képeket. Bizony, múlt szombat délután Palit és Lindát vendégül láttuk egy kis társasozásra. Jóízű beszélgetés közepette egy és háromnegyed kör Catan-t játszottunk. Várunk benneteket máskor is!




Mivel mind a négyen sportemberek vagyunk, ezért hűsítőként alkoholmentes koktélokat, "mocktail"-okat készítettünk Szilvivel. A mocktail-ok általában egy vagy több gyümölcslevet, szénsavas üdítőket és gyakran valamilyen gyümölcsszirupot (pl. grenadint) tartalmaznak. Mindezeket természetesen stílusos pohárban, gyümölccsel díszítve és szívószállal szolgáljuk fel, hogy maximalizáljuk az élményt. Készült Ginger fizz, Virgin Sunrise, Shirley Temple és Single.

2 megjegyzés:

  1. Köszi a bejegyzést és a vendéglátást ismét Sanyikám!
    Azóta ismét Catanoztunk, de most Lindáék, ahol a szülei és a Bátyja mérkőzött meg velünk. A 3.5 órás (igen, annyi) meccset Linda nyerte elég nagy fölénnyel 10-6-6-6-ra.
    Ügyes!
    Remélem hamarosan lesz alkalmunk esetleg egy kicsit többen is összeülni beszélgetni, társasozni.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok Linda, nálunk is bebizonyítottad hogy van érzéked a Catan-hoz. Nálunk nem fordult még elő ezelőtt hogy valaki három pontnyi fejlesztés kártyát tudjon gyűjteni. Csak így tovább! Ha pedig ennyire jól megy a Catan, akkor lehet magasabb fokozatba kapcsolni, jöhet a Tikal, az Agricola és a többi. ;-)

    Én is várom a következő összeülést. Ismertek, egy jóízű beszélgetésbe mindig benne vagyok, főleg ha még kártyázással / társasozással is kombináljuk.

    VálaszTörlés